Pripremni kursevi za FCE, CAE i CPE ispite
 

Pripremni kursevi za FCE, CAE i CPE ispite

https://www.pripremnikursevi.com/wp-content/uploads/2019/12/PRIPREMNI-FCE-CAE-I-CPE-1.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://www.pripremnikursevi.com/wp-content/uploads/2019/12/PRIPREMNI-FCE-CAE-I-CPE-2.png

Pripremni kursevi za polaganje FCE, CAE i CPE ispita omogućavaju vam da spremite i položite neki od ovih međunarodnih ispita i dobijete potvrdu o nivou znanja koja se traži na većini univerziteta engleskog govornog područja, pri konkurisanju za neke od stipendija ili u svetskim kompanijama (pri prijavljivanju za posao i praksu).

FCE (First Certificate in English) je viši srednji nivo Kembridž ispita iz engleskog jezika. Na skali Zajedničkog okvira Saveta Evrope nosi oznaku B2. Posedovanje ovog sertifikata potvrđuje da kandidat ima dovoljno jezičkog znanja i razvijene sve 4 jezičke kompetencije, da može da se snalazi u zemljama engleskog govornog područja i da može precizno da razume i daje informacije na ovom jeziku. Ovaj sertifikat je dovoljna potvrda znanja za zaposlenje i određene studijske programe širom Evrope, Ujedinjenog Kraljevstva, ali i svuda u svetu. FCE ispit otvara vrata za dalje obrazovanje i profesionalno usavršavanje, kao i vrata ka višim nivoima Cambridge ESOL ispita – CAE i CPE.

Pročitajte više informacija o FCE pripremnom kursu

CAE (Certificate in Advanced English) je prvi od dva najviša nivoa Kembridžovih ispita iz engleskog jezika. Na skali Zajedničkog okvira Saveta Evrope nosi oznaku C1. Ovaj sertifikat predstavlja dokaz da znanje engleskog jezika polaznika zadovoljava sve standarde koji se očekuju od jednog profesionalaca u korporativnom i poslovnom okruženju ili od studenata u jednom akademskom okruženju, tj. na osnovnim i master univerzitetskim studijama. Samim tim, ovaj ispit namenjen je svim studentima koji žele da započnu ili nastave studije u inostranstvu, kao i poslovnim ljudima koji žele da imaju dokaz o izuzetno visokom stepenu vladanja jezičkim kompetencijama na engleskom jeziku, a kao podršku radnoj biografiji ili kao odgovor na zahtev sve većeg broja poslodavaca na tržištu koji od svojih zaposlenmih zahtevaju polaganje upravo CAE ispita. CAE sertifikat priznat je od strane gotovo svih univerziteta i koledža u svetu, kao i najvećih svetksih kompanija, ako što su: MICROSOFT, COCA-COLA, SONY, BOSCH, DHL, NOKIA, SIEMENS, ADIDAS itd.

Pročitajte više informacija o CAE pripremnom kursu

CPE (Certificate of Proficiency in English) je najviši nivo Kembridž ispita engleskog jezika. Na skali Zajedničkog okvira Saveta Evrope nosi oznaku C2. Na ovom nivou polaznici se približavaju standardnom engleskom jeziku, koji je blizak jeziku obrazovanog izvornog govornika. Namenjen je onima koji koriste engleski u profesionalne i akademske svrhe. CPE je sertifikat koji priznaju skoro svi univerziteti i koledži širom sveta, kao dokaz o nivou znanja potrebnom za pohađanje kurseva visokog obrazovanja ili postdiplomskih studija. Gotovo svi poslodavci u svetu takođe priznaju ovaj sertifikat, obzirom da je reč o najvišem mogućem nivou poznavanja engleskog jezika.

Pročitajte više informacija o CPE pripremnom kursu

https://www.pripremnikursevi.com/wp-content/uploads/2019/12/Pripremni-kursevi-header.png