O nama - EQUILIBRIO - Obrazovni sistem - Pripremni kursevi
 

EQUILIBRIO - OBRAZOVNI SISTEMO NAMA

https://www.pripremnikursevi.com/wp-content/uploads/2019/04/hero_books.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://www.pripremnikursevi.com/wp-content/uploads/2019/04/about_inner_01.png

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem

EQUILIBRIO– Obrazovni sistem jedna je od najpoznatijih i najuglednijih institucija za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda.

Već pune dve decenije EQUILIBRIO –Obrazovni sistem izvodi visokokvalitetnu nastavu za decu i odrasle u odličnim tehničkim uslovima, prateći najsavremenije metode i neprekidno usklađujući programe školovanja sa razvojem tržišta.

U okviru osnovne delatnosti EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema je izvođenje nastave stranih jezika za polaznike različitih profila (kursevi za decukursevi za osnovcekursevi za srednjoškolcekursevi za studentekursevi za odrasle itd).

Osim opštih i specijalizovanih kurseva jezika u prostorijama škole, EQUILIBRIO – Obrazovni sistem  izvodi i visokokvalitetnu nastavu stranih jezika u kompanijama širom Srbije, a naša referentna lista svakog dana je sve bogatija firmama i preduzećima koji nam ukazuju svoje poverenje i odlučuju da usavršavanje svojih zaposlenih povere EQUILIBRIO – Obrazovnom sistemu.

Profesori EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema  su vrhunski stručnjaci sa iskustvom u nastavi, visokomotivisani su, kreativni i specijalizovani za izvođenje nastave, i prate poslednje trendove iz oblasti obrazovanja. Visoke nastavne i obrazovne norme u potpunosti su prilagođene evropskim standardima.

https://www.pripremnikursevi.com/wp-content/uploads/2019/09/o-nama-slika.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image