Informacije-o-pripremnim-kursevima Beograd
pripremni kursevi
Pripremni kursevi za polaganje međunarodno priznatih ispita omogućavaju vam da spremite i položite neki od ovih ispita, i na taj način dobijete internacionalnu diplomu o svom nivou znanja, a koja se traži na većini univerziteta engleskog govornog područja, u brojnim svetskim kompanijama (pri prijavljivanju za posao ili praksu), ili pri konkurisanju za neke od stipendija.

EQUILIBRIO – Obrazovni sistem već pune dve decenije organizuje pripremne kurseve za polaganje međunarodno priznatih ispita iz engleskog jezika – TOEFLIELTSFCECAE, CPE, kao i međunarodnog ispita iz nemačkog jezika – GOETHE sa izuzetno visokom prolaznošću svojih polaznika, koja je u 2018. bila čak 98,1%.

Predavači na pripremnim kurevima su diplomirani i master profesori, usko specijalizovani za izvođenje pripremne nastave za polaganje međunarodno priznatih ispita. Svojom izuzetnom profesionalnošću, odgovornoću, mentorskim radom i individualnim pristupom u radu, dovode ogroman broj naših polaznika do izvrsnih rezultata na međunarodim ispitima i internacionalnih diploma, primenjivih kako u poslovnom, tako i u akademskom okruženju.

Metodika rada koja se primenjuje u pripremnoj nastavi za polaganje međunarodno priznatih ispita u potpunosti je prilagođena strukturi i formi ovih ispita i radi na razvijanju, kako jezičkih, tako i drugih veština, koje su od izuzetnog značaja, ali i preduslov za uspešno polaganje ovih ispita i sticanje međunarodno priznate diplome. Upravo metodika rada koju primenjujemo, kao i predavači, usko specijalizovani za izvođenje pripremne nastave za polaganje međunarodno priznatih ispita, dovode ogroman broj naših polaznika do izvrsnih rezultata na međunarodim ispitima i internacionalne diplome, primenjive kako u poslovnom, tako i u akademskom okruženju.

EQUILIBRIO – Obrazovni sistem vrši 2 puta godišnje upis na pripremne kurseve za polaganje međunarodno priznatih ispita: u decembru (zimski semestar sa početkom u januaru) i u septembru (jesenji semestar sa početkom u oktobru).

FCECAE i  CPE su međunarodno priznate diplome trajnog karaktera, primenjive kako u poslovnom, tako i u akademskom oktruženju.

TOEFL i IELTS su međunarodno priznate diplome koje traju dve godine i služe vam prilikom aplikacije za studije u inostranstvu, iseljeničku vizu, posao, seminar ili konferenciju u inostranstvu. Nakon dve godine, ove diplome postaju apsolutno nevažeće.

GOETHE je zvanični i međunarodno priznati sertifikat o znanju nemačkog jezika koji se traži na većini univerziteta nemačkog govornog podučja. Polaganjem ovih ispita dokazujete da imate osnovno znanje nemačkog jezika i možete da se sporazumevate na jednostavan način, te da se samim tim dobro snađete u komunikaciji o svakodnevnim temama.

Više o svim edukativnim programima koje realizuje EQUILIBRIO – Obrazovni sistem možete pročitati na www.equilibrio.rs

FCE, CAE, CPETOEFL, IELTSGOETHE
TEMPO RADA1x nedeljno po 150 min.1x nedeljno po 150 min.1x nedeljno po 150 min.
TRAJANJE KURSA*4 meseca ili 8 meseci2,5 meseca ili 5 meseci1,5 meseci ili 2,5 meseca
NASTAVNI FOND*50 ili 100 školskih časova32 ili 64 školska časa20 ili 34 školska časa
TERMINI ODRŽAVANJA NASTAVEvikendom (dnevni termini)
ili radnim danima (večernji termini)
vikendom (dnevni termini)
ili radnim danima (večernji termini)
vikendom (dnevni termini)
ili radnim danima (večernji termini)
POČETAK KURSAoktobar, januaroktobar, januaroktobar
*Trajanje kursa, kao i nastavni fond zavise od prethodno utvrđenog nivoa znanja
Za informacije o FCE pripremnom kursu, kliknite na: FCE – pripremni kurs
Za informacije o CAE pripremnom kursu, kliknite na: CAE – pripremni kurs
Za informacije o CPE pripremnom kursu, kliknite na: CPE – pripremni kurs
Za informacije o TOEFL pripremnom kursu, kliknite na: TOEFL – pripremni kurs
Za informacije o IELTS pripremnom kursu, kliknite na: IELTS -pripremni kurs
Za informacije o GOETHE pripremnom kursu, kliknite na: GOETHE -pripremni kurs

Ako niste sigurni da li je ovo adekvatan Program/ kurs za Vas,
možete nam postaviti  ONLINE PITANJE.

Na ovaj kurs mozete se prijaviti popunjavanjem online formulara klikom na PRIJAVA